Instagram

Nieuws / agenda


Gedenkhangers

Iedereen maakt het vroeg of laat mee: het overlijden van een dierbaar familielid, partner, vriend of vriendin. Er zijn veel manieren om iemand te gedenken. Een graf(steen), urn ,bijzondere plek om de as uit te strooien of een van de vele manieren om de as te verwerken.
Een van de mogelijkheden is om een kleine hoeveelheid as te verwerken in een glaskraal die als hanger te dragen is. Zo draagt u uw dierbare dicht bij uw hart.

In Memoriam: Danielle van Dun

Op 22 november 2008 is mijn zusje Danielle op 35 jarige leeftijd overleden. Samen met haar deelde ik de passie van het glaskralen maken, we hadden ieder onze eigen stijl. Danielle was een bijzondere meid waar ik alles mee deelde. Zeker als we weer iets leuks gebrand hadden, of iets bijzonders hadden meegemaakt.

Ik mis haar nog iedere dag ...

Tijdens de opening van Atelier De Stiel Work&Shop begin april 2008, demonstreerde Danielle met veel enthousiasme hoe het kralen branden in zijn werk gaat. Danielle hield van mensen en ze genoot tijdens deze openingsdagen van de belangstelling van groot en klein voor haar demonstraties.

Korte tijd later werd ze ziek en moest al snel haar hobby opgeven.

Na haar overlijden ontstond in overleg met haar partner het idee om een bijzonder monument voor haar te maken in de vorm van glaskralen waarin wat van haar as verwerkt is. Al haar familieleden en enkele van haar beste vriendinnen dragen haar nu op hun hart in een materiaal waar ze zelf zo gek op was.


Voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van gedenkhangers kunt u uiteraard via e-mail contact met me opnemen, of klik hier om de folder te downloaden.